Ogłoszenie 7/2019 o naborze na stanowisko urzędnicze: Kierownik Zespołu

Dyrektor Kujawsko – Pomorskiego Biura Planowania Przestrzennego i Regionalnego we Włocławku
ogłasza konkurs na wolne stanowisko urzędnicze
Kierownik Zespołu
w wymiarze czasu pracy 1 etatu
w Kujawsko – Pomorskim Biurze Planowania Przestrzennego i Regionalnego we Włocławku
oferta nr 7/2019 z dnia 04 lipca 2019 r.

• Status ogłoszenia o naborze:Po terminie składania dokumentów
    • Numer ogłoszenia:7/2019
    • Wydział:-
    • Miejsce pracyKujawsko-Pomorskie Biuro Planowania Przestrzennego i Regionalnego, 87-800 Włocławek, Bulwary im. Marsz. J. Piłsudskiego 5B
    • StanowiskoKierownik Zespołu
    • Wymiar etatupełny
    • Ilość etatów1
    • Data ogłoszenia2019-07-04
    • Termin składania dokumentów2019-07-18
    • Sposób składania dokumentówOsoby zainteresowane prosimy o składanie ofert w zamkniętych kopertach z dopiskiem „Oferta Pracy nr 7/2019”
    • Miejsce składania dokumentówKujawsko-Pomorskie Biuro Planowania Przestrzennego i Regionalnego, 87-800 Włocławek, Bulwary im. Marsz. J. Piłsudskiego 5B, pok. 18
    • Wymagania w stosunku do kandydatów - niezbędnea) wykształcenie:
       wyższe drugiego stopnia na kierunku gospodarka przestrzenna lub planowanie i zagospodarowanie przestrzenne lub inne wyższe drugiego stopnia oraz ukończone studia podyplomowe w zakresie planowania i zagospodarowania przestrzennego;
      b) specjalność zawodowa: urbanista;
      c) doświadczenie zawodowe:
       co najmniej 5 lat doświadczenia w pracy w administracji publicznej w jednostce związanej z planowaniem przestrzennym,
       co najmniej 5 lat doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym;
      d) predyspozycje zawodowe:
       umiejętność kierowania zespołem pracowników,
       analityczne podejście do rozwiązywania problemów,
       umiejętność pracy w zespole,
       komunikatywność,
       sumienność,
       samodzielność;
      e) uprawnienia zawodowe:
       spełnienie jednego z warunków o którym mowa w art. 5 ustawy z dnia 27 marca 2003 r. o planowaniu i zagospodarowaniu przestrzennym
      f) umiejętności zawodowe:
       bardzo dobra znajomość pakietu MS Office (Word, Excel, PowerPoint),
       znajomość ustawy z dnia 27 marca 2003 r. o planowaniu i zagospodarowaniu przestrzennym oraz procedur planistycznych,
       ogólna znajomość województwa kujawsko-pomorskiego i problematyki jego zagospodarowania przestrzennego,
       znajomość zagadnień związanych z ochroną środowiska w tym procedur wynikających z ustawy z dnia 3 października 2008 r. o udostępnianiu informacji o środowisku i jego ochronie, udziale społeczeństwa w ochronie środowiska oraz o ocenach oddziaływania na środowisko,
       znajomość zagadnień związanych z infrastrukturą techniczną – w tym przepisów prawnych dotyczących m.in. lokalizacji, ograniczeń w możliwości zagospodarowania terenów przyległych itp;
      g) inne wymagania:
       niekaralność za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe,
       nieposzlakowana opinia.
    • Wymagania w stosunku do kandydatów - dodatkowea) możliwość podjęcia pracy od 1 sierpnia 2019 r.
    • Zakres wykonywanych zadań na stanowisku - podstawowya) kierowanie zespołem pracowników;
      b) udział w pracach: planistycznych, analitycznych i studialnych biura, nad planem zagospodarowania przestrzennego województwa, nad audytem krajobrazowym województwa, nad strategią rozwoju województwa i programami rozwoju, nad projektami unijnymi współrealizowanymi przez Biuro;
      c) przygotowywanie opinii branżowych do oceny wewnętrznej dokumentów planistycznych i projektowych, uzgadnianych lub opiniowanych przez Zarząd Województwa i Marszałka Województwa (dot. głównie oceny projektów, studiów, uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego gmin, miejscowych planów zagospodarowania przestrzennego, zamierzeń inwestycyjnych).
    • Zakres wykonywanych zadań na stanowisku - dodatkowyWYMAGANE DOKUMENTY
      a) podpisany list motywacyjny,
      b) podpisany życiorys zawodowy (CV),
      c) kwestionariusz osobowy dla kandydata ,wg załącznika,
      d) kserokopie dokumentów potwierdzających wykształcenie,
      e) kserokopie dokumentów potwierdzających staż pracy zawodowej i doświadczenie zawodowe,
      f) oświadczenie kandydata, iż nie był skazany prawomocnym wyrokiem sądu za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe,
      g) oświadczenie o pełnej zdolności czynności prawnych,
      h) zgodę na przetwarzanie danych osobowych związanych z realizacją procesu rekrutacji i rekrutacji na przyszłość, wg załącznika,
      i) podpisaną informację w związku z przetwarzaniem danych osobowych osoby, której dane dotyczą, wg załącznika.
    • Lista wybranych kandydatówInformacja o wynikach naboru na wolne stanowisko pracy

na stanowisko Kierownik Zespołu w Zespole Rozwoju Regionalnego
      ogłoszenia o naborze nr 7/2019 z dnia 04.07.2019 r.

Kujawsko-Pomorskie Biuro Planowania Przestrzennego i Regionalnego we Włocławku informuje, że w wyniku zakończenia procedury naboru na stanowisko Kierownik Zespołu
      Rozwoju Regionalnego zatrudniona zostanie Pani Wiera Kulczyńska.
    • Uzasadnienie wyboru
    • Typ treściOgłoszenia o naborze